Storm-og-marie-jakke-3

Det var så dén januar! Hold da k… den har været lang. Og jo – de her billeder snyder også lidt da de er nogle dage gamle. Der er nemlig ikke så pænt her med sne og frost og alt det mere. Jeg har bare ikke haft særlig god tid. Som i meget lidt tid. Min tidsprioritering er lidt ude af mine hænder i øjeblikket (sarkastisk tak til det danske sygehusvæsen for det) Men jeg hænger i. Det gør jeg. Med alle klør. Og alle kræfter. Og tager mig tid til at nyde alt det smukke, jeg kan. Bla. denne dejlige blå ven, som jeg stille og roligt bliver mere og mere glad for. Den er bare så nem at smutte i og så har den en aldeles vidunderlig blå farve (som forøvrigt fortsætter ind i foråret – bonusinfo ;)

Dagens ord:
Giv mig sindsro til at acceptere de ting,
jeg ikke kan ændre,

mod til at ændre de ting, jeg kan,
og visdom til at se forskellen.

Storm-og-marie-jakke-4

Storm-og-marie-jakke-2

Storm-og-marie-jakke-1

Storm & Marie Zoo uldjakke (38) >  Maison Scotch Strikkjole (1) >  Sneaky Fox strømper >
Billi Bi støvler  /  Sophie Digard tørklæde

 

 

3 kommentarer

 1. Åh nej søde – hvorfor har du kontakt med hospitalsvæsenet? Du er forhåbentlig ikke syg? Eller er din søn der har lidt problemer igen?
  Knus og tanker
  Lone

  • Tak for dine knus og tanker, Lone :)
   Nej, det er heldigvis hverken mig eller min søn. Denne gang (eller igen, kan man sige) er det min Far, der har brug for hjælp.
   Knus

 2. Det lyder godt – men træls at din far har brug for hjælp, det er ikke altid let at komme igennem hospitalsvæsenet med de ældre – godt at han har dig til at hjælpe ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *