Step On It Jacket ♥ Lovebird Cardigan

odd-molly-lovebird-garcia-jeans-8

Du ved jeg elsker sne. Altid. Jo mere jo bedre. Men i dag kom det godtnok lidt som en overraskelse. Jeg havde tidligt på dagen luret ud – og fik den mest fantastiske forårsagtige fornemmelse. Forårsfuglen (musvitten, forstås) kvidrede lystigt, der var helt stille og solen næsten varmede. “I dag invier jeg da lige mine favorit-farvede Odd Molly lækkerier”, tænkte jeg. “Perfekt og forårsagtigt”. “Jeg skal bare liiige pakke pakker og svare på mails”. Så gør det ikke så meget at jeg er forkølelses- og Influenza-A-ramt. Og da jeg så skulle ud og tage billeder, dalede sneen fint og stille. Desværre den slags der smeltede med det samme igen.
Jeg er helt fortabt over Step On It jakken. Jeg har altid haft en svaghed for army-looket – og den her er da bare en fuldendt godte. Dertil den formidable Lovebird cardigan med must-have-toppen under – og de allernyeste jeans fra Garcia. Jeg elsker rå jeans – og de her har bare sådan en fed vask, hvor de lyse områder er sådan lidt pudderfarvede.
Om jakke og cardigan: Jeg ligger lige mellem str. 1 og 2 i Odd Molly – og har valgt str. 2, da jeg gerne vil have lidt længde på – især på ærmerne. PS. I skrivende stund har UPS lige leveret min ekstrabestilling på jakkerne – så de nu igen ligger i alle størrelser i shoppen. Også str. 0 og str. 4 ;)

odd-molly-lovebird-garcia-jeans-6

odd-molly-lovebird-garcia-jeans-7

Odd Molly Step On It Jacket (2) >  Lovebird Cardigan (2) >  Underbar Slip Tank (1) >
Garcia Riva Jeans Superslim blue patched (29) >

odd-molly-lovebird-garcia-jeans-3

odd-molly-lovebird-garcia-jeans-4

odd-molly-lovebird-garcia-jeans-5

odd-molly-lovebird-garcia-jeans-1

odd-molly-lovebird-garcia-jeans-2

 

 

4 kommentarer

 1. Så fin den är! Jag fick fatt i den långa varianten och har den varje dag med en tunn cardigan under.
  Så får du krya på dig, den där influensan kan sticka och gömma sig.
  <3
  kram!

 2. Superfint <3

  En fråga om Underbar Slip Tank, hur är storleken?
  Då tyget är så tunt syns alla former bak på ryggen
  funderar på om man ska gå upp 1 storlek eller inte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *