Mærkelige marts og super sommersæt

Marts har virkelig været en underlig måned. På alle måder. Både vejrmæssigt og livsstilsmæssigt. For mig, i hvert fald. Jeg begyndte måneden med en akut indlæggelse pga. voldsomme mavesmerter. Jeg troede selv jeg havde underlivsbetændelse, men min læge mente blindtarmsbetændelse. Og SÅ er det man skal væbne sig med tålmodighed. Fra man bliver indlagt – og til der forelægger en måske-diagnose kan der nemlig sagtens gå næsten 24 timer. Der skal tages prøver og scannes osv osv. Og jeg er én af dem man ikke kan lægge drop på, så det var virkelig en udfordring. Jeg havde hverken underlivsbetændelse eller blindtarmsbetændelse. Men måske irriteret tyktarm. Og mig, der aldrig har haft problemer med tarmene…? Som i nogensinde. Og her i slutningen af marts er ikke færdig med undersøgelserne endnu. Der skal både kigges på livmoder og tarme igen. Bare sådan for en sikkerheds skyld, siger de. Nejjjjj – hvor jeg hader det.
Så nu… jeg vil sige at jeg tænker rigtig meget over hvad jeg spiser og drikker. Jeg vil jo ikke risikere den slags smerter igen. Så ingen mælk. Intet hvidt brød. Ingen solsikkekerner og sesamfrø. Som jeg ellers elsker. Og hvordan laver man lige en kanon latte uden mælk? Jeg bliver altså aldrig fan af sojadrik. Heller ikke på havregryn.
Nå – men nok om det interne. Nu til det eksterne. At kunne glædes over de små ting. De enkle ting. Som at opdage nyudsprungne vibeæg, dorthealiljer og de første påskeliljer. Som at se et smukt rådyr med opsats lige uden for vinduet. Og den opblæste fasanhane, der stolt vandrer ad veklserne. Og sangdroslens guddommelige sang i toppen af skovens højeste gran. OG det nye sommertøj fra Odd Molly :)

TAK fordi du læser med.

Grib dagen. Nyd den. Lev nu og her. Verden venter…

Odd Molly top >>  Odd Molly bukser >>  Apair nitteboots >>

 

♥  ♥  ♥