OddMolly_Eldfell_2

Lyt.
Og nyd.
Hva’?
Nåja – start lige musikken i bunden… :)
Men du skal kun lytte – ikke se.

Jeg gik en lang tur i skoven. Jeg elsker stilheden der. Især når alting ligesom venter, mens de mørke skyer samles. Og de første dråber falder tungt. Og mosset bliver ekstra grønt.
I dag var der bare ikke helt stille. Jeg havde den dér sang med i hovedet. Den er… formidabel! Og den sidder helt fast. Jeg er ulidelig, når jeg først er forelsket i en sang. Jeg kan høre den til evig tid.
Jeg sang den mens jeg gik i skoven. Jeg kunne slet ikke huske alle ordene og følte mig som da jeg sang med på ABBA som 8-årig.
Gud, hvor jeg elsker skoven.
Og Jacob Bellens.

OddMolly_Eldfell_3

OddMolly_Eldfell_1

Det har jeg på:
Odd Molly Eldfell Hood Cardigan (str. 2)>  By Birdie Nordkraft silketørklæde >
Odd Molly jeans / Sancho boots

Tak for besøget :)

 

4 kommentarer

  1. Ulla Søgaard

    Nøj, hvor ER den skøn din Odd Molly Eldfell Hood Cardigan, lige til en lidt kold vinterdag…. ;))) Smil…. Var lige inde på din shop, men den er udsolgt snøft!…. Hvis du skulle beslutte dig for at sælge din, må du gerne give lyd:)))
    Kh. Ulla

  2. Ulla Søgaard

    Hehe… Kan godt forstå hende… ;-))) Må jo lige overveje den anden så, den er nu også fin!:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *