CopenhagenLuxe_OddMolly_1

Jeg har ikke så mange ord i dag. Når jeg ikke arbejder, nyder jeg at være stille. Jeg var en lille tur ved stranden. Jeg kan bare aldrig lade strandsten være. Hverken de små der ligger i vandkanten eller de store, man kan balancere på. Jeg kan huske jeg engang var til et foredrag med Pernille Aalund. Hun havde sat et bord frem – fyldt med sten i forskellige størrelser og farver. “Vælg én”, sagde hun til alle i rummet – og fortalte om hvor meget det betød for hende, at samle en smuk sten op. Gå med den i lommen. Og tænke på noget godt. Jeg tror jeg har den endnu. Sammen med en hel masse andre sten, der dog var smukkest da de lå i strandkanten og var våde ;)

Dagens ord:
A grateful heart
is a magnet for
miracles

CopenhagenLuxe_OddMolly_2 CopenhagenLuxe_OddMolly_3

Det har jeg på:
Odd Molly Feel Real sweater >  Copenhagen Luxe Printet Pants >  Ilse Jacobsen gummistøvler.

Tak for besøget :)

8 kommentarer

 1. Dejlige billeder ;o) Vil bar elige sige at det er en rigtig fin shop du har fået lavet – vi har selv lige lave ny webshop på arbejdet, så jeg ved hvor stort et arbejde det er – og fortsætter med at være med nye varer, rettelser af fejl etc. Håber din shop går rigtig godt ;o)
  Go’ WE herfra ;o)
  Knus

  • Åh – tusind TAK, Lone :) Det er jeg rigtig glad for at høre. Ja, der er konstant tilretninger og teknik der driller – men NU kører GLS pakkeshop-valg og Postdanmark udleveringssted heldigvis.
   Rigtig god weekend til dig også.
   Knus, A

 2. HOV – glemte helt – er lidt vild med dine sorte Riva Black Jeans fra Garcia – vi to bruger nogenlunde samme str. i bukser – skal jeg have str 28 eller 29 tror du (vil IKKE have dem ålestramme ;o)

  • De er SÅ lækre, de jeans. Jeg kan ikke passe str. 28 – men str. 29 synes jeg sidder perfekt. De sidder til – men ikke malet på – og så giver de sig. Jeg kan evt. sende dig mål? :)

 3. Åhh havde ellers krydset af at jeg skulle få besked ved besvarelse – men det er vist kikset, så har slet ikke set du har svaret. Hmmm prøvede et par MosMosh model Duffy i weekenden – der skulle jeg have en str 29. Hvis du kan nå det inden midnat må du gerne sende mål på en 29’er. Er også lidt i tvivl om benlængden – har lidt længere ben end dig ;o)))
  Knus

 4. Hehe – vi kan ikke have samme længde ben allesammen ;-) Og du har så til gengæld det kraftigste hår hvor min hestehale fylder meget mindre end en lillefinger når det er samlet :-)
  Taljen passer, men de er 5 cm kortere end dem jeg har sammenlignet med – og det bliver for kort – øv. Ved ikke hvorfor nogle bukser er så korte – har så mange bukser der stumper – eller også er de for store fordi jeg forsøgte at få længden til at passe ;-)
  Tak for ulejligheden med målene alligevel.
  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *