En god start på december

Odd-Molly-Dare-devil-10-Feet-jacket-Garcia-Jeans1

Hvilken fantastisk start på december!
Jeg har egentlig ikke sat ord på før… – men jo, min nye webshop er jo nok en slags ny baby for mig. Den tager i hvert fald lige så lang tid – og kræver lige så meget opmærksomhed ;) Lige så snart man vender ryggen til, så er der noget teknik, der ikke gør det, der er meningen. Eller en leverandørpakke der er forsinket. Osv. osv. Alt i alt har jeg haft en supergod start og ønsker mig bare meget at det fortsætter sådan. Man tør næsten ikke håbe… Nu er der jo nogen der siger krisetid (igen? – jamen – har vi ikke lige haft det?) Men det ser altså lyst ud heroppe nord på… weekendens salg i shoppen har været fantastisk! Og i dag bringer Nordjyske en superflot artikel – se den her > Selvom jeg ikke er ægte Strandby-pige (jeg er Aalborgenser) så bliver man da lidt stolt.

Odd-Molly-Dare-devil-10-Feet-jacket-Garcia-Jeans2

10 Feet Reversed knit jacket >  Odd Molly Dare-devil top >  Garcia Heavy used black jeans >  Apair støvler >

Tak fordi du kiggede forbi

 

9 kommentarer

 1. liselotte karlsen

  Hej Annette ;)) Så flot flot artikel StortTillykke med det hele :) PØJ PØJ… Har kigget meget på Dare -devel top du har på, ser rigtig fin ud. Kunne tænke mig at se den unden trøje over :) Kan se den også er i en model med 3/4 ærme Pyha… er lidt i tvivl, om mine arme er gode til den uden elle om jeg skal vælge den anden ?? ;)

 2. Super fin artikel – TAK for den fine webshop, som jeg ofte kigger forbi – glæder mig til at blive inspireret af dine smukke styles.
  Knus C

 3. Tak Annette ;) kan man det ? det vil jeg da gerne :) Ja de er smukke,tænker jeg skal have str 2, nogle bluser er noget store synes jeg…. Derfor er det rigtig svært, at sige hvad størrelse det skal være med Odd Molly…. :)

  • liselotte karlsen

   Anonymous er liselotte karlsen ;)

  • Haha – Hej Anonymous Liselotte :)) Ja, selvfølgelig må du komme og prøve. Som du ved har jeg (indtil videre) lageret privat, så det er hjemme hos mig selv, du kan prøve. Jeg er hjemme stort set hele dagen, så send mig ene sms hvis du vil komme – 22698871 :)

 4. Superfin artikel om din fine shop ;o))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *